Followers Cybermall

TABUNG DUIT NUFFNANG

Tuesday, December 9, 2014

BLACKHEAD REMOVER SERUM UNTUK TANGGALKAN BINTIK HITAM DAN PUTIH

BLACKHEAD REMOVER SERUM 
UNTUK TANGGALKAN BINTIK HITAM DAN PUTIH
1pcs : 10ml
HARGA PASARAN
RM25.00
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/blackhead-remover-serum/ 
BLACKHEAD REMOVER SERUM CARA MUDAH UNTUK HILANGKAN MASALAH BINTIK HITAM DAN PUTIH DI MUKA ANDA

KELEBIHAN BLACKHEAD REMOVER SERUM :
Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
Mencegah terhasilnya blackhead dan whitehead. 
Bertindak menutup kembali pori-pori yang terbuka akibat bekas blackhead dan whitehead.
Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk pori-pori wajah mengecil.
Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit.  
CARA MENGGUNAKAN BLACKHEAD REMOVER SERUM 
Cuci / Bersihkan wajah dahulu.
Bahagikan kapas kepada dua.
Basahkan / tuangkan serum pada kapas.
Tampal / tekap kapas (ala² strips / mask) pada tempat bermasalah.
Tunggu 15-20minit. If ada terasa pedih / gatal. Dunt worry normal je tu!
Tanggalkn kapas & sila guna besi extractor / besi pimple untuk keluarkan sisa kotoron whitehead / blackehad.
Picit perlahan dan tak perlu tekan kuat-kuat. Sebab kotoran tu senang nak keluar / tanggal.

TESTIMONI PENGGUNA BLACKHEAD REMOVER SERUM
 
 
 
 

Sunday, December 7, 2014

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB BOLEH HALUSKAN KULIT ANDA

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
1 JAR : 200g
HARGA PASARAN :
RM70.00 (S/M) / RM75.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB DIGUNAKAN KHAS UNTUK :
Ketiak
Tangan dan lengan
Celah peha
Tempat2 yg berdaki degil.

KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
Vitamin C
Vitamin E
Collagen
Milk
Pure Smooth Salt
Micro Pure Gold

KHASIAT BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
Mencerahkan dan memutihkan kulit
Melicinkan kulit
Menegangkan kulit
Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
Melembabkan kulit
Menghilangkan parut
Menanggalkan daki lama dan degil
Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
Menghaluskan kulit
CARA MENGGUNAKAN BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB : 
Skrub pada bahagian badan bermasalah terutama pelipat dan celahan yang gelap serta berdaki degil seperti ketiak, siku, lutut dan peha serta kawasan yang banyak terdedah pada sunburn seperti tangan dan kaki.

Amalkan 3x seminggu untuk hasil yang memuaskan.

Kesan seawal 3-5x penggunaan. Kulit lebih halus, cerah sekata dan lembut seperti bayi

TESTIMONI PENGGUNA BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
 
 

Saturday, November 29, 2014

KRIM PEMUTIH GIGI - RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE

KRIM PEMUTIH GIGI - 
RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE
1PCS : 25g
HARGA PASARAN : RM25.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Rasyan Herbal Clove Toothpaste adalah krim pemutih gigi yang dibuat dari Herbal Cengkeh yang terkenal dapat memutihkan, menyegarkan dan melindungi gigi anda. Rasyan Herbal Clove Toothpaste telah diformulasikan dengan gabungan bahan aktif asteraceae, lauraceae, mentol, clove oil, sodium laurilsuiphate untuk menghilangkan kapur / kerak gigi, memutihkan, mengurangi gigi hipersensitif dan anti bakteri. dan miliki nafas segar sepanjang waktu

CARA MENGGUNAKAN KRIM PEMUTIH GIGI - RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE
Ambil sedikit dengan stik yg disediakan, lalu oleskan ke gigi, biarkan lebih kurang 2 minit kemudian kumur-kumur.

Lebih baik kalau dipakai setelah gosok gigi.

Friday, November 21, 2014

KLOROK CANDY PRODUK PEMUTIHAN KULIT MASA KINI

KLOROK CANDY 
PRODUK PEMUTIHAN KULIT MASA KINI
1 BOTOL : 60 TABLETS
HARGA RM140.00

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website :
KLOROKCANDY (60,000mg) - 60 tablets
Nak transform jadi putih putih melati? Selalu nak cantik dah try seribu satu cara tapi tak der kesan?

Ni klorok candy dah ada kompem flawless and letopss, kulit yang kering akan menjadi lembab. Yang berminyak pun boleh settle,

Yang ada jerawat?
Hahh tu tak perlu cerita memang akan licin bak kena klorok lantai tu, putih tulus mulus. Tona kulit pun semakin cerah,

ANTARA KELEBIHAN DARI FORMULA KLOROK CANDY :
~ Pencerahan 1 badan dengan sekata seawal 7 hari.
~ Menukarkan pigmentasi kulit gelap, kuning, sawa matang kepada pigmentasi kulit putih kemerahan.
~ Merawat kedutan dan garis halus pada wajah.
~ Melambatkan penuaan / kekalkan awet muda.
~ Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit.
~ Mengembalikan keremajaan kulit dengan menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru.
~ Mengatasi masalah jerawat, mengelakkan liang pori dari tersumbat seterusnya mengurangkan risiko kemunculan jerawat.
~ Membaiki sistem pencernaan dan membuang toksin dalam badan sekaligus mengawal obesiti
~ Mengawal keguguran rambut, merawat kuku dan berupaya mengalakkan pembentukan tulang dan rawan yang sihat.
~ Merawat ekzima, psirosis, parut chicken pox dan masalah kulit sensitif.
~ Mengatasi masalah jeragat dan parut di semua bahagian kulit.  

~ Membantu mengawal kolestrol dalam darah.

KANDUNGAN DAN BAHAN AKTIF DALAM KLOROK CANDY :
Astaxanthin, argan extract, acai berry extract, apple stem cell, L-glutathione, vitamin A C E, pearl powder, red snapper collagen (500mg), maltose jelly, dextrose anhydrous, lutein 
CARA PENGAMBILAN KLOROK CANDY :
- 1 botol 60 biji 
- Dalam 1 botol ada 3 perasa: grape, apple, strawberry
- Kunyah / Kemam sahaja
- Ambil ketika perut kosong di waktu pagi sebelum sarapan / malam sebelum tidur
- Sehari min 2 biji, max 5 biji

TESTIMONI PENGGUNA KLOROK CANDY :
PELAWAK SHUIB SEPAHTU MENJADI PENGGUNA KLOROK CANDY 
PENYANYI SITI SARAH MENJADI PENGGUNA KLOROK CANDY 



Sunday, November 16, 2014

KRIM PEMUTIH KETIAK - NEW WHITE, WHITE AND SMOOTH DEODORANT CREAM

KRIM PEMUTIH KETIAK - NEW WHITE, WHITE AND SMOOTH DEODORANT CREAM
1PCS : 7g
HARGA PASARAN
RM20.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 


KELEBIHAN KRIM PEMUTIH KETIAK - NEW WHITE, WHITE AND SMOOTH DEODORANT CREAM :
- Kesan marvelous!!dari gelap beransur2 cerah.
- Menanggalkan sel kulit mati dan menghasilkan sel kulit baru
- Menjadikan tempat di sapu makin cerah
- Tiada kesan sampingan
- Selamat diguna
- Ianya tak melekit dan mudah kering
- Mengandungi Vitamin C sempurna dalam semua keadaan. 
- Merangsang pembentukan kolagen. 
- Membantu melambatkan pertumbuhan bulu ketiak
- Mengurangkan kertiak gelap
- Kecilkan liang kulit, ketiak makin licin dan bersih
- Mencerahkan putting
- Tiada peluntur dan dadah.
- Hasil dapat dilihat dalam 1-2 minggu

KANDUNGAN & BAHAN AKTIF DALAM KRIM PEMUTIH KETIAK - NEW WHITE, WHITE AND SMOOTH DEODORANT CREAM :
AHA, BHA, vitamin b3, aqua, cetyl streayl alcohol, stearic aciid, tocopheral acetate (vitamin e), propyl paraben, menthyt paraben, d-pathenol (vitamin b-5), fragrance (TIADA ALKOHOL)

CARA PENGGUNAAN KRIM PEMUTIH KETIAK - NEW WHITE, WHITE AND SMOOTH DEODORANT CREAM :
Sapukan di kawasan yang perlu seperti celah paha, ketiak, lutut, buku lali sebelum tidur setiap hari.

Saturday, November 15, 2014

BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY

BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY
1 KOTAK (20 sachet x 6ml)
HARGA PASARAN
RM129.90(S/M) / RM139.90(S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/belleza-by-sofieya-beauty/

Putih seperti Snow White dalam masa 1-2 minggu

Kulit muka cerah tapi badan gelap?
Kulit kusam dan tidak berseri?
Tona kulit tak sekata?
Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?

Atasinya segera dengan produk terkini dalam pasaran iaitu BELLEZA yang diakui berkesan oleh pengguna!

Keluaran BUMIPUTRA dan kesan seawal 1-2 minggu. Biasanya dalam 15hari dah nampak perubahan yang jelas. Bagus kan?
Ramai yg makan 5 sachets, capture gambar, compare side by side dah nampak putih gebu. Mesti kagum betul 5 sachet dah nampak... Cuba lah try! Tak rugi... Hehe. Tak excited ke nak tengok diri anda versi 'snow white' dlm masa 15 hari? Harus percaya!

Info mengenai Belleza By Sofieya Beauty :
Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tak perlu dibancuh.

Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

KEBAIKAN BELLEZA :
- Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
- Menjadikan kulit glowing secara natural 
- Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
- Mengecilkan liang roma
- Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
- Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung
- Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
- Menghalang jangkitan pada vagina
- Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
- Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

KANDUNGAN & BAHAN AKTIF DALAM BELLEZA :
Vitamin C
Glutathione
Collagen
Astaxanthin
Yoghurt
Pueraria Mirifica
Oligo
Mango
Strawberry
Caramel

KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG :
1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung
2. Menegang & menstabil kedudukan payudara
3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara
4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara 
CARA PENGAMBILAN BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY :
Koyak Sachet, kemam serbuk Belleza, kemudian minum segelas air kosong.
Boleh diambil bila-bila masa, disyorkan ambil pada sebelah pagi selepas sarapan.
Boleh diambil secara terus atau campurkan dengan segelas air.

TESTIMONI BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY :

Sunday, November 2, 2014

PERLA DUST MURAH DAN ORIGINAL

PERLA DUST MURAH DAN ORIGINAL
HARGA PASARAN: RM55.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/perla-dust/
Miliki kulit putih kemerahan bak bunga sakura dengan mengamalkan PERLA DUST. Dengan pengambilan setiap hari, pastinya hasilnya sangat memuaskan. Ia dihasilkan dari gabungan bahan-bahan terpilih seperti SAKURA EXTRACT, PEARL POWDER, HABBATUSSAUDA dan banyak lagi untuk kecantikan disamping rasa campuran berry yang sedap. 
KEBAIKAN PERLA DUST:
Ø  Mencerahkan kulit
Ø  Menenangkan, menghaluskan jeragat atau jerawat di muka
Ø  Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
Ø  Mengurangkan rekahan dibahagian tumit/telapak kaki
Ø  Mengatasi gangguan kulit (eksim, jerawat, flek, luka kulit)
Ø  Melancarkan haid yang tersekat
Ø  Bagi ibu menyusukan anak, perla dust boleh menambahkan susu badan
Ø  YANG PENTING : mengharumkan badan

BAHAN-BAHAN PERLA DUST :
ü  Hydrolized Tilapia Collagen
ü  Pearl Extract
ü  L-Cysteine
ü  Astaxanthin
ü  Sakura extract
ü  Habbatussauda
ü  Vitamin C
ü  Aloe Vera
ü  10 stem cells (Tomato, apple, maquiberry, billberry, strawberry, raspberry)
CARA PENGAMBILAN PERLA DUST :
1 sudu kecil setiap hari sekali makan. 2 kali sehari
SUDU disediakan - guna bahagian sudu yang kecil
1 botol boleh tahan sebulan

submit