Followers Cybermall

TABUNG DUIT NUFFNANG

Thursday, August 21, 2014

OVISPA RENDAM KAKI UNTUK KURUSKAN BADAN

OVISPA RENDAM KAKI 
UNTUK KURUSKAN BADAN
HARGA PASARAN
1 KOTAK : RM95.00
BELI 2 PERCUMA 1 : RM190
BELI 4 PERCUMA 2 : RM360
1 Kotak (10 sachet Ovispa Footmix + 1 botol Krim Ovispa untuk kegunaan 10 hari)

UNTUK TEMPAHAN BOLEH SMS / WHATSAPP 012-4348281  
OVISPA DIWAKTU MALAM, LANGSING KETIKA SIANG!

Ingin tahu lebih tentang OVISPA - RENDAM KAKI, KURUS BADAN? Inilah soalan yang biasanya pelanggan kami yang ingin tahu ye

RENDAM KAKI, KURUS SELURUH BADAN? BETUL KE?
Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme, peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L-Askorbik, Vitamin C, Ekstrak Licorice, Ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit agar kulit menjadi lebih cerah dan bersinar. Protein Deep Sea Fish dan Ekstrak Centella Asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama. 

BENTUK BADAN YANG CANTIK & KULIT YANG LEBIH CERAH, SIHAT, RAMPING DENGAN BENTUK DADA YANG CANTIK HANYA DENGAN OVISPA

"RENDAM KAKI SAJE, KURUS SELURUH BADAN! "
Buang toksin & cecair lemak dengan cara berpeluh, tidak payah exercise! Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki saje !

BOSAN DENGAN CARA SLIMMING GUNA PRODUK MAKAN, MINUM DAN SAPU?
RENDAM KAKI, KURUS BADAN ADALAH TREND TERKINI !

KELEBIHAN PRODUK OVISPA RENDAMAN KAKI :
OVISPA - KURUS RENDAM KAKI menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah. 

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna. Kini anda boleh memakai apa sahaja dan bergaya dengan citarasa fesyen yang anda suka! 

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI dihasilkan untuk memudahkan proses tersebut dengan cara yang senang, selamat dan selesa dengan kaedah yang lebih baik dan sihat daripada liposuction atau lain-lain pembedahan kosmetik.

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI kaya dengan Protein Deep Sea Fish dan Ekstrak Centella Asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama. 

KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN OVISPA - KURUS RENDAM KAKI :
ABDOMEN YANG RATA
Perut buncit secara beransur-ansur mengecut dan serta rata. Abdomen rata akan mendedahkan bentuk buah dada mantap, penuh dan akan menampakkan bentuk sebenar tubuh wanita dari atas ke pinggang ke bawah ke kaki.

SAIZ PINGGANG KECIL
Ia menyedihkan jika mempunyai saiz pinggang sebesar tong air. Badan seperti tidak berbentuk dan tidak menyerlah. 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' akan mengurangkan berat badan dan mendedahkan bentuk pinggang yang ramping dan langsing dan ini akan membuat anda memulakan hari anda dengan rasa lebih feminin dan yakin!

LENGAN YANG KECIL
Mengurangkan beberapa ukuran sentimeter di sekitar lengan anda yang besar sekaligus mengurangkan kilogram berat badan anda! Akhirnya pandangan mata orang awam yang membuat anda merasa janggal akan berakhir dan berubah kepada mengagumi anda!

KAKI YANG CANTIK
Selamat tinggal Kaki seperti gajah atau Kaki berbentuk lobak! Meryerlahkan diri anda dengan kaki baru yang cantik apabila memakai seluar jeans yang ketat, skirt pendek dan gaun. Sepasang kaki elegan ditentukan melalui bentuk yang cantik, dan ini adalah salah satu cara untuk menarik perhatian pasangan anda!

KULIT PUTIH DAN BERSERI
Kulit cerah, halus dan bersih akan memancarkan kesihatan yang mantap. Kurang kedutan dan pigmentasi pudar disebabkan oleh kehamilan, menyerlahkan kecantikan wanita. 
CARA-CARA MENGGUNAKAN OVISPA RENDAMAN KAKI :
1) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.

2) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45° C. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

3) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

4) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.
10g dalam satu sachet Footmix. Dalam Footmix ini ada serbuk Ovispa + crystal bulat.  
1 botol (100ml) slimming cream Ini bukan untuk sapu, ini adalah untuk campur ke dalam air panas yang sekurang-kurangnya 45°C untuk rendam kaki ye

INGIN TAHU LEBIH TENTANG APA NI OVISPA - RENDAM KAKI, KURUS BADAN ? INILAH SOALAN YANG BIASANYA PELANGGAN KAMI YANG INGIN TAHU YE !
1) RENDAM KAKI, KURUS SELURUH BADAN? BETUL KE?
Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme, peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L-Askorbik, Vitamin C, Ekstrak Licorice, Ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit agar kulit menjadi lebih cerah dan bersinar. Protein Deep Sea Fish dan Ekstrak Centella Asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama. 

2) BERAPA HARI PENGGUAAN YANG DI SARANKAN?
Satu hari satu sachet, 30 hari tempoh percubaan!, namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat selepas 10 hari penggunaan Ovispa.

3) BAU OVISPA MACAM MANA?
Ovispa berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

4) PERBEZAAN OVISPA DENGAN PRODUK KURUS YANG LAIN?
Ovispa berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovispa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.

5) SELAMAT KE? ADA KKM KE? KULIT SENSITIF BOLEH GUNA?
Ovispa di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K / NOT140603333K

Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak balas keseluruhan badan, kerana Ovispa tidak memberi kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan untuk mereka yang ingin menggunakan Ovispa tidak mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki untuk mengelakan sakit berlarutan.

6) IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK BOLEH GUNA ?
Ovispa tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.

7) MASA YANG TERBAIK MENGGUNAKAN OVISPA
Masa terbaik untuk rawatan Ovispa adalah pada waktu malam sebelum tidur kerana :
i) Badan terasa ringan selepas rawatan Ovispa
ii) Hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii) Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!

8) ADAKAH BERAT BADAN AKAN BERTAMBAH SEMULA SELEPAS BERHENTI MENGGUNAKAN OVISPA?
Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti menggunakan Ovispa namun Kami menasihati supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan yang ideal.

9) ADAKAH PERLU BERSENAMAN?
Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami mencadangkan anda bersenam juga kerana senaman amat penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh mengamalkan rawatan Ovispa juga.

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG DARIPADA KAMI?

BERJAYA LANGSING HANYA DALAM 5 LANGKAH:

TESTIMONI PENGGUNA OVISPA RENDAMAN KAKI :
 
 
 
 

Wednesday, August 20, 2014

PROMOSI SET BABIES BLINK 5IN1 MURAH

LYANAZ BEAUTY CARE 
SET BABIES BLINK 5IN1
HARGA PASARAN:
RM95.00 (S/M) / RM105.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 
1 SET BABIES BLINK 5IN1 MENGANDUNGI :
1) BABIES BLINK  GLUTACOLL SOAP - 60 GRAM
2) BABIES BLINK  ANTIBIOTIC DAY CREAM - 20 GRAM
3) BABIES BLINK  MAGIC NIGHT CREAM - 20 GRAM
4) BABIES BLINK  WHITENING REPAIR SERUM - 10 ML
5) BABIES BLINK  TONER WHITENING PERFECT - 40 ML

PRODUK BABIES BLINK 5IN1 :
** TIADA PENGELUPASAN
** TIADA BAHAN2 TERLARANG!
** PRODUK BUMIPUTRA
** TIADA KESAN SAMPINGAN
** BERDAFTAR DENGAN KKM
** 1SET PENGGUNAAN 1 BULAN LEBIH KE 2 BULAN

APA YG BEST SANGAT DENGAN SET BABIES BLINK 5IN1 NIE?
KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK 5IN1
- Mengecilkan pori-pori wajah.
- Mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih.
- Menjadikan kulit cerah + pinkish.
- Melicinkan kulit secara maximum.
- Membantutkan kenaikan jerawat baru.
- Membantutkan pertumbuhan jerawat.
- Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat.
- Melembapkan kulit seperti chewing gum.
- Mengimbangkan minyak berlebihan.

BERAPA LAMA KESAN DIPEROLEHI? 1HARI / 1MINGGU / 2 MINGGU?
**Kesan seawal 24 jam sehingga 1bulan. 
Maximum result konsisten 3 bulan penggunaan. Ini bukan magic. kesan akan diperolehi secara berperingkat. Untuk pencerahan bergantung pada tona kulit anda. jadi jangan la nak nikah bulan 12 hujung bulan 11 baru nak beli dan mengharapkan kesan yg drastik.. So fikir-fikirkan.

CARA MENGGUNAKAN SET BABIES BLINK
GLUTACOLL SOAP
Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan

WAKTU PAGI
Sapu krim siang (antibiotic day cream) babies blink di serata wajah. Elok pakai nipis-nipis sahaja untuk kesan kulit kelihatan glowing.

WAKTU MALAM
Titiskan sedikit serum di tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering. Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

TONER WHITENING PERFECT
Sapu atau gosok toner pada waktu siang dan malam sebelum krim di seluruh wajah. Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta kekotoran. Elakkan guna di sekeliling mata.

FUNGSI-FUNGSI SET BABIES BLINK 5IN1
BABIES BLINK GLUTACOLL SOAP - 60 GRAM 
(NOT 140405964K)
- Menghilangkan bintik-bintik hitam
- Mengecutkan jerawat

BABIES BLINK MAGIC NIGHT CREAM - 20 GRAM 
(NOT140405963K)
- Mencerahkan 12 kali ganda
- Melicinkan kulit
- Menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat
- Sekatakan tona kulit
- Menghilangkan jerawat
- Menghilangkan parut-parut jerawat dan bintik hitam
- Menggebu dan menghaluskan kulit
- Mencerahkan kulit seawal 24 jam
- Kulit lebih pinkish dan kenyal
- Mengecilkan pori, sesuai untuk semua jenis kulit
- Boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish
- Sesuai dari umur 12 tahun ke atas

BABIES BLINK ANTIBIOTIC DAY CREAM - 20 GRAM
(NOT140405962K)
- Mencegah pertumbuhan jerawat
- Meresap minyak di muka menjadikan kulit bebas minyak
- Membuatkan kulit segar dan berseri
- Memberikan perlindungan penuh dengan SPF60
- Sesuai untuk semua jenis kulit

BABIES BLINK WHITENING REPAIR SERUM - 10 ML
(NOT140405965K)
- Mencerah dan membekalkan lembapan pada wajah

BABIES BLINK TONER WHITENING PERFECT - 40 ML
- Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan
- Mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain
- Menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah, agar kulit nampak bersinar seawal 1 minit.

TESTIMONI PENGGUNA SET BABIES BLINK 5IN1:  
 
 
 
 

Thursday, August 14, 2014

HEIGHT UP MAMPU MENAMBAH KETINGGIAN ANDA

HEIGHT UP MAMPU MENAMBAH KETINGGIAN ANDA
HARGA PASARAN:
RM180.00 (S/M) / RM190.00 (S/S)
1 BOTOL (120 TABLETS)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 
SUPPLEMENT PENINGGI BADAN PERTAMA DI MALAYSIA!
RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA.
                         
KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100% TERBUKTI BERKESAN !!!!!! 

JADILAH PENGGUNA TERAWAL. ANDA PASTI TERTAWAN, HEBAT DAN BERPUAS HATI. 

HEIGHT UP (High Quality Dietary Supplement) adalah supplement nutrisi semulajadi yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi. 

Scientifically Researched & Proven Height Formula
HEIGHT UP GROWTH HEIGHT SUPPLEMENT

Produk kami Dihasilkan dari bahan-Bahan Berteknik Dan Berqualiti Tinggi untuk memastikan ianya Berkesan dan 100% selamat 
KESAN SEAWAL 1 BULAN MINIMA KENAIKAN 2CM-5CM
( bergantung pada metabolisma badan masing-masing )

Sesuai untuk mereka yang kelihatan terbantut seawal usia 12tahun-35tahun. 

* 35 tahun keatas masih boleh menggunakan height up, cuma mungkin perlukan lebih "work out" 

KAJIAN JUGA MENUNJUKKAN:
Tubuh yang tinggi membuatkan seseorang itu kelihatan lebih berwibawa, anggun serta berketrampilan.

Pelbagai jenis profesion (seperti juruterbang, pramugari, tentera, polis, wartawan, model, artis, atlet olahraga tertentu, dll) mensyaratkan ketinggian badan yang minimum pada tahap tertentu. Tubuh badan yang rendah mempunyai peluang yang agak kecil dalam memilih pekerjaan.

Lelaki bertubuh tinggi lebih mudah mendapatkan penghormatan & perhatian oleh wanita atau lelaki lain.

Seorang yang bertubuh tinggi akan kelihatan lebih dewasa. Si adik yang bertubuh lebih tinggi dari kakaknya sering dianggap sebagai kakak.

Dan banyak kelebihan yang lain bagi orang yang memiliki ketinggian yang ideal.

CARA PENGGUNAAN HEIGHT UP :
Umur 10-15 tahun : 1biji sehari
Umur 15-20 tahun : 2 atau 4 biji sehari
Umur 21-35 tahun : 2 atau 6 biji sehari

CARA PEMAKANAN HEIGHT UP :
~ Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan. 
~ Sekiranya pengambilan 4 biji sehari, ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
~ Sekiranya pengambilan 6 biji, ambil 2 biji pagi, 2 biji tengahari dan 2 biji malam.
~ Makan sekaligus setiap pengambilan. 
~ Sebotol adalah untuk 2 bulan ada 120 biji super concentrated! Kalau yang jenis sangat terbantut bulan pertama boleh makan 4 biji sehari

AMALKAN HEIGHT UP DENGAN KONSISTEN DAN AMALKAN SENAMAN KHAS UNTUK MENINGGIKAN BADAN
SENAMAN MUDAH DENGAN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA :
DUDUK di atas ke-2 belah kaki
ANGKAT TANGAN tegak ke atas
Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI 

TESTINOMI PENGGUNA HEIGHT UP :

Thursday, August 7, 2014

INAYAH BEAUTY BOOSTER - CANTIK DAN LANGSING

INAYAH BEAUTY BOOSTER 
CANTIK DAN LANGSING
KKM NO : MAL 06021286T
SUPPLIMEN 3 IN 1
CANTIK, SIHAT & LANSING

HARGA PASARAN: 1 BOTOL RM150
KUANTITI : 30 KAPSUL 
NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 
Supplement lengkap No. 1 Asia yang bertindak 3 dalam 1 iaitu anda pasti CANTIK, SIHAT DAN LANGSING dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER

## Kami bukan omong kosong. Atau dengan hanya memberikan kelebihan panjang lebar tapi kesan nya hampeh dan ramuan yang tidak jelas.

1. ANDA BAKAL CANTIK SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN PURE SHARK COLLAGEN - yang pertama di pasaran Malaysia!!! Ikan ni tak boleh nak beli kat pasar malam seperti talapia atau salmon yer. Kadar penyerapan paling pantas ke dalam badan. Dengan adanya collagen yang hebat ini. Anda akan berubah menjadi JELITA SEKELIP MATA!!

KELEBIHAN PURE SHARK COLLAGEN :
1. Menggurangkan senggugut dan keputihan.
2. Kadar penyerapan lebih tinggi dari collagen lain.
3. Melegakan sakit sendi.
4. Melawan Proses Penuaan.
5. Menghilangkan ruamm, jerawat, jeragat dan kedutan.
6. Meningkatkan tenaga.
7. Menguatkan sistem imunisasi badan.
8. Mengalakkan penumbuhan rambut.
9. Menguatkan kuku.
10. Pengurangan garis halus dan kedutan.

2. ANDA BAKAL LANGSING SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN SOY LECITHIN - supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Soy lecithin berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK, PENGHAPUS SELULIT, NO MORE SEMBELIT !!!

KELEBIHAN SOY LECITHIN :
1. Meningkatkan daya ingatan.
2. Memecahkan lemak.
3. Membantu masalah imsonia.
4. Mencegah eczema.
5. Mencegah pengumpulan lemak dalam hati.
6. Membantu mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak.
7. Membantu dalam proses penghadaman.
8. Membantu mengurangkan bengkak susu.
9. Melangsingkan badan.
10. Mengekalkan bentuk badan ideal.

3. ANDA BAKAL SIHAT CERGAS BERTENAGA SEBAB KAMI GUNAKAN MILK THISTLE - TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Badan akan lebih sihat, jantung sihat. Tak ada lagi sakit jantung, badan letih lesu!! Di syorkan 100% kepada penghisap rokok yang minum alkohol, suka minum atau makan fast food, pernah guna chemicle product.

KELEBIHAN MILK THISTLE :
1. Tonik hati NO 1 di dunia.
2. Membantu membina sel sel hati yang sihat.
3. Melegakan sembelit.
4. Menyingkirkan toksin dari hati
5. Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat.
6. Pengambilan secara beterusaan selama beberapa bulan dapat meningkatkan penghasilan glutathione secara semula jadi.
7. Menurunkan paras kolesterol.
8. Mencegah tumor payudara.
9. Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema.
10. Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E.

4. ANDA BAKAL CERAH GLOWING SEBAB KAMI GUNAKAN L-GLUTHAHIONE. 10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Anda akan cerah kembali seperti kulit semasa anda baby dulu. Kulit halus mulus bakal jadi kenyataan dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER.

KELEBIHAN L-GLUTHATHIONE :
1. Menukarkan kulit gelap kepada kulit cerah gebu.
2. Warna kulit menjadi sekata, lembap dan tidak berminyak.
3. Lebih berkuasa dan kebal dalam penyerapan ke dalam badan berbanding glutathione.
4. Meningkatkan penyembuhan luka.
5. Menjadikan kulit lembut, licin. segar dan berseri.
6. Memutihkan kulit.

APA KELEBIHAN INAYAH BEAUTY BOOSTER??

CARA PEMAKANAN INAYAH BEAUTY BOOSTER :
1 botol mengandungi 30 biji. Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja. Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.

p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast
special : inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter shj

JANGAN TUNGGU LAGI ! JOM UPGRADE SUPLEMENT ANDA KEPADA INAYAH BEAUTY BOOSTER – SUPPLEMENT LENGKAP 2014 UNTUK CANTIK, SIHAT DAN LANGSING.

PASTI SUAMI, BOYFRIENDS, KAWAN, MAK AYAH TERKEJUT, TERPUKAU, TERLOPONG MELIHAT PERUBAHAN ANDA!!! 

SOAL JAWAB MENGENAI INAYAH BEAUTY BOOSTER

1. BAGAIMANA INAYAH BERTINDAK
Supplement lengkap No. 1 Asia yang bertindak 3 dalam 1 iaitu anda pasti CANTIK, SIHAT DAN LANGSING dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER.

#. ANDA BAKAL CANTIK SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN PURE SHARK COLLAGEN - yang pertama di pasaran Malaysia!!! Ikan ni tidak boleh nak beli kat pasar malam seperti talapia atau salmon. Kadar penyerapan paling pantas ke dalam badan. Dengan adanya collagen yang hebat ini. Anda akan berubah menjadi JELITA SEKELIP MATA!!

#. ANDA BAKAL LANGSING SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN SOY LECITHIN - supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Soy lecithin berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK, PENGHAPUS SELULIT, NO MORE SEMBELIT !!!

#. ANDA BAKAL SIHAT CERGAS BERTENAGA SEBAB KAMI GUNAKAN MILK THISTLE - TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Badan akan lebih sihat, jantung sihat. Tak ada lagi sakit jantung, badan letih lesu !! Di syorkan 100% kepada penghisap rokok,yg minum alkohol, suka minum atau makan fast food, pernah guna chemicle product.

#. ANDA BAKAL CERAH GLOWING SEBAB KAMI GUNAKAN L-GLUTHAHIONE. 10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Anda akan cerah kembali seperti kulit semasa anda baby dulu. Kulit halus mulus bakal jadi kenyataan dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER.

2. JAWAPAN BG STATUS HALAL DAN JAKIM
Untuk Halal Produk Kami Dikilangkan Di Gmp Muslim Yang Mendapat Pengiktiraan Halal, 100% Muslim Product. INAYAH BEAUTY BOOSTER KKM NO : MAL 06021286T.

3. JAMINAN INAYAH BEAUTY BOOSTER
Alhamdulillah, setakat ini ramai pengguna berpuas hati dan memberi kesan yg baik kepada mereka, boleh cuba untuk lihat kesesuaian dengan badan, lagipun untuk guna produk perlu percaya dan positif. Kami menggunakan ramuan berkualiti tinggi yang difomulasikan oleh pakar bertauliah sebab tu produk ni berfungsi untuk cantik, sihat dan langsing. Kami juga yang pertama menggunakan pure shark collagen di Malaysia. Apa2 pun kite usaha, ALLAH SWT yang tentukan. HQ cuma mahu berkongsi produk yang bagus. Jika anda berminat boleh cuba.

4. CARA MAKAN INAYAH BEAUTY BOOSTER
1 botol mengandungi 30 biji. Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja. Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.
p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast
special : inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter shj

5. BOLEH CAMPUR SUPLEMENT
Boleh kerana inayah tidak mengandungi herba, jadi tidak berlawanan antara satu sama lain. Tetapi pastikan dijarakkan pemakanan di antara supplement,

6. SAYA AKAN CIRIT BIRIT KE?
Tak sebab inayah tiada sebarang herba panas yang boleh sebabkan cirit birit, system pembuangan akan lancar sahaja iaitu sehari 1 atau 2 kali.

7. SAYA PERLU PANTANG KE?
Tak perlu pantang apa-apa sebab INAYAH BEAUTY BOOSTER merupakan kandungan supplement yang berkualiti tinggi di Malaysia. Namun, mengikut pakar nutrisi, bagi mendapat kadar penyerapan terbaik dan kesan maximum, jangan makan supplement dengan air bersusu atau kafein, elakkan juga minum air berkafien terlalu banyak kerana ia dapat menyekat supplement tersebut. Kita mahukan kesan terbaik apabila mencuba dan mengamalkan sesuatu produk supplement / ubat-ubatan.

8. PERIOD BOLEH MAKAN KE?
Boleh bagus untuk melancarkan perjalanan period dan mengurangkan senggugut.

9. AIR BERAPA LITER
Hanya perlukan 2 liter sahaja sudah mencukupi.

10. IBU MENYUSUKAN BAYI BOLEH CUBA INAYAH BEAUTY BOOSTER?
Semestinya boleh, membantu dalam membanyakkan susu ibu dan elak bengkak susu. Bayi tidak akan cirit birit mahupun sembelit.

11. SESIAPA BOLEH MENCUBA INAYAH BEAUTY BOOSTER?
Inayah tidak terhad kepada wanita sahaja. Lelaki juga boleh makan Inayah. Begitu juga bagi pesakit yang menghadapi masalah sakit Sendi, Darah Tinggi, Hati dan Jantung. Gastrik juga boleh makan Inayah. Ibu mengandung & Ibu menyusu juga digalakkan mencuba Inayah kerana Inayah mengandungi supplement yang menyokong wanita mengandung & ibu menyusu. Begitu Juga dengan wanita yang Ingin Berpantang, Inayah bukan sahaja mencantikkan tubuh badan tetapi, sihat dan ramping. Kami pasti ramai yang menginginkan bentuk badan yang cantik dan sihat terutama selepas mengandung. Wanita yang semakin meningkat umur akan mengalami banyak permasalahan, terutama dari segi pertukaran hormon dalam badan. maka inayah insyaallah dapat membantu menyelesaikan masalah-masalah anda semua. 

TESTIMONI PENGGUNA INAYAH BEAUTY BOOSTER :

submit